Приятного просмотра

Anitta & J Balvin - Downtown (Official Lyric Video) ft. Lele Pons & Juanpa Zurita

Опубликовано: 1 год назад
271 037 945 просмотров
👎 107 249
Скопируйте и вставте на Ваш сайт

Описание


WATCH "DOWNTOWN" MUSIC VIDEO ▶
Downtown (Spotify) ▶
Downtown (Apple Music) ▶
Downtown (Everywhere) ▶
------------------------------------------------------------
WATCH TELÉFONO (REMIX) MUSIC VIDEO HERE ▶
SUBSCRIBE HERE ▶
THANKS FOR WATCHING! :) LIKE & SUBSCRIBE FOR MORE VIDEOS!
-----------------------------------------------------------
FIND ME ON:
Instagram |
Twitter |
Facebook |
CAST:
Lele Pons |
Juanpa Zurita |
ANITTA:
YouTube |
Instagram |
Twitter |
Facebook |
J BALVIN:
YouTube |
Instagram |
Twitter |
Facebook |
Choreography:
Nick DeMoura |
FOLLOW THE SHOTS FAMILY ▶
Shots Studios Channels:
Alesso |
Anitta |
Anwar Jibawi |
Awkward Puppets |
Delaney Glazer |
Hannah Stocking |
Lele Pons |
Rudy Mancuso |
Shots Studios |
The Shots Family [Vertical] |
Lead Editor:
Andrew Primavera
#Lele
#LelePons
#JuanpaZurita
#Downtown
#Anitta
#JBalvin

Субтитры

Asaj i pëlqen kur unë shkoj në qytet, qytet Në trupin tënd unë mund ta shoh definicionin Ti e sheh se ti punon ti je motivimi I kërkova atij të më ndihmoj me misionin. Për të marrë tërë kënaqësinë Për të marrë tërë kënaqësinë Më pëlqen kur shkohet në qytet Unë kërkoj nga ai të mbetet i tillë, i fokusuar Ai më thotë mua : "dashuria ime,unë jam i interesuar" Nëse dëshiron të vish dhe të qëndrosh edhe një raund tjetër. Asaj i pëlqen kur unë jam në afër qendrës së qytetit.

Ajo më kërkon të qëndroj i përqendruar sot ai më kërkon të qëndroj atje Unë i them atij uh mommy Unë jam i interesuar i them asaj "mami unë jam i interesuar"! Nëse do që unë të qëndroj për një raund tjetër Nëse do,unë do të rri. Më lejo të qëndroj Më lejo të qëndroj për një raund tjetër Ai më lutë mua aq shumë aq shumë sa që Unë të kam vëzhguar ty Unë... ty ...................................................

Комментарии

Нет комментариев!